Kommande Helg av ädlare sorter

Jag har ju skrivit projektplanen nu men hittar inte vart jag lagt den, Det är därför du inte fått den. Ska leta vidare annars får jag skriva den igen helt enkelt. Det gick ju ganska fort. 
    Men jag såg att Ester har fått projketplanen i alla dess delar plus papper om hur man skirver rapporten och så utav Håkan. Det skulle jag väldigt gärna också vilja ha så man får lite mer perspektiv på det hela.
Strax åker jag till Svenska Mästerskapen och tävlar med mitt lag. Jag har packat nu iordning allting. Allt börjar med en bussresa till Västerås på 1 ½timme sedan invigning på kvällen. Ska bli kul att ävl komma dit och träffa alla gamla kompisar ifrån landslaget och alla andra lag.
Imorgonbitti kommer vi antagligen gå upp tidigt och fixa frisyrer och göra iordning allting, smink,frisyr,uppvärmning,taggning osv. Eftersom laget jag kör på inte har en jätte hög nivå kommer vi antagligen komma ibland de sista. Men jag ser mest tävling utifrån hur bra jag lyckas prestera i grundövningarna eftersom det är mitt syfte. Jag ska lyckas bättre än jag brukar och allt hänger egentligen på att hästen går bra och inte är nervös. Tydligen har jag hört att vår häst var väldigt pigg idag och gick väldigt fort, Vi får hoppas han taggar ner lite och går i fint tempo imorgon.
Efter denna helg får vi se vart allt leder, men tekniskt sett är jag klar med den praktiska delen efter Svenska Mästerskapen. Men troligen kommer jag fortsätta köra ett par träningar till för att utvecklas ännu mer och verkligen fokusera på just grundövningarna och alla dess detaljer.

Tack på förhand för svar, och en en gång skulle jag vara glad om jag kunde få sådana papper. Gärna på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0