Fjärde grundövningen, Kvarn

Fortsatte på kvällen med att skriva om den fjärde grundövningen, kvarn.
     Och kolla runt lite efter en riktigt bra film på en korrekt grundövning, vilket inte finns. Ingen har ju någonsin fått en tia på alla grundövningar. Dock är det ju ganksa vnaligt på de större mästerskapen att man kan få tia på tex. ståendet, men upphopp och sax är i princip omöjligt att uppnå fullpoäng på. I allafall i dagen läge i sporten.

Fortsatt arbete på rapporten

En ny dag, nya möjligheter.
Jag tog tillfället i akt och forsatte på min rapport. har suttit cirka 2.5 timme nu idag och börjat skriva syfte,metod, avgränsning, och börjar svara på frågan hur man utför gurndövningarna korrekt.

Har börjar skriva om de två första övningarna i grundövningarna Upphopp och Grundsits. Letat på internet efter rättvis fakta som stämmeröveens med vekrlgiheten och inte är åldrad eller till för nybörjare. Den bästa sidan och den ända vettiga är FEI, alltså Internationella Ridsports Förbundets hemsida som har självaste Internationella Tävlingsreglementet för dommare utlagt på sin sida. Detta i kombination med mina upplevelser under mitt projekt ska göra att jag kan beskriva det obligatioriskaprogrammet i voltige på ett utmärkt sätt i min rappot.


PS: skulle gärna vilja ta en titt på mig Bearbetad Version av projektplanen. Om du läst den.

På återseende.

Rapportens begynnelse

Har börjat lite smått med rapporten nu.
Den kommer nog blir riktigit fyllig faktiskt. Känns bra det här. Är dock mitt uppe i all studentkommité förberedelse, jag bara flödar.Skulle nästan kunna ha PA om det istället så mycket osm jag planerar, deligerar och organiserar.  
Men ja ska försöka lägga ner tid på detta också .Vore skönt att vara iprincip klar fram till jul med den känner jag. Men kom på att jag måste kolla lite på projektplanen för att se vilka frågeställningar ja använt mig av.

RSS 2.0