Rapportskrivande

Nu har jag fixat till vissa saker på rapporten så som nummereringspunkter.

Jag har fyllt i tydligt under Metod och material vad jag har använt mig av. sedan har jag skriva klart om sista komponenten 'styrka' . Varför man styrka är det mest relevant samtidgit som det kan vara det mest relevanta beroende på i vilken utsträckning man använder komponenterna timing och teknik. och börjat svara på frågan " Vilka skillnader finns det mellan nystarten och elitnivån ?".

Det blir nog mer skrivet imorgon skulle jag tro. Vilket tur att jag valde ett sådant roligt Projekt arbete som detta.

Rapportskrivande om de sex komponenterna

hej igen !
Nu tar jag tag i det här igen efter en viss torka. jag har lärt mig mycket av psykologi/svenska-rapporten och känner nu att jag har koll på hur rapporten skall se ut till största delar. detta tycker jag känns skänt för min del. jag känner att jag ligger lagom till i planeringen med cirka två månader kvar till rapport-inlämning.

Idag har jag suttit ett par timmar och skrivit om sex komponenter som krävs för att utföra grundövningarna samt vilka av dessa jag personligen haft lättast respetive svårast med och vilka jag anser är med relevanta. Dessa komponenter är timing,balans,spänst,vighet,teknik och styrka. Totalt har jag skrivit 10 sidor nu på rapporten.
jag har förtydligat vissa delar i källförteckningen så som vem som skrvit vissa texter och fotograferat vissa bilder.

Dock är komponent-delen skriven av mig själv, utifrån mina erfarengheter under denna period. Detta finns inga källor på vad jag ha hittat.
Denna del är roligast att skriva om eftersom man får tänka i detalj på hur man egentligen utföra övningarna på rätt sätt.

RSS 2.0